Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar una anàlisi d'ús i de mesurament de la nostra web, per millorar els nostres serveis, així com per facilitar publicitat personalitzada mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències. Podeu canviar la configuració de les galetes o obtenir més informació, veure política de cookies. Entenc i accepto l'ús de galetes.

Requisits generals

L'admissió d'un sol·licitant es basa sobretot en els mèrits acadèmics, però el Comitè d'Admissions també tindrà en compte aspectes com el currículum vitae i la motivació del candidat.

El procés d'admissió és selectiu, i s’escullen estudiants excel·lents amb un bagatge acadèmic, geogràfic, cultural i lingüístic variat.

Requisits acadèmics

Admissió als programes de Màster

Fletxa avall

Cal que els sol·licitants tinguin un títol universitari oficial de grau o, en cas d'un títol estranger, el seu equivalent expedit per una institució d'ensenyament superior acreditada, amb un bon expedient acadèmic. Si el país on vas cursar els estudis de grau no és a la llista de notes mínimes, et preguem que contactis amb l'Oficina d'Admissions (admissions@ibei.org) per obtenir-ne més informació.

Pots fer la preinscripció al Màster abans d'haver obtingut el títol, sempre que estiguis en condicions de presentar-lo abans de l'inici del programa.

*Si vols demanar l'admissió al Màster en Seguretat Internacional al Màster en Desenvolupament, has de de tenir un títol universitari oficial de grau o, en cas d'un títol estranger, el seu equivalent expedit per una institució d'ensenyament superior acreditada en el camp de les ciències socials (ciències polítiques, relacions internacionals, economia, dret o equivalent) amb un bon expedient acadèmic.

Idiomes

Programes impartits íntegrament en anglès

Fletxa avall

Per poder cursar un Màster en anglès has de tenir un nivell avançat d'anglès. Es considera demostrat el nivell d'anglès suficient en els següents casos:

  • Si la teva llengua materna és l’anglès.
  • Si has obtingut el títol universitari en un país on l'anglès és idioma oficial.
  • Si has cursat un mínim d'un any d'educació superior en un país de parla anglesa (Austràlia, Canadà, Estats Units, Irlanda, Regne Unit, Nova Zelanda) o has completat el títol universitari en anglès en qualsevol país de la Unió Europea, Islàndia, Noruega, Suïssa o Turquia.

Tota la resta de sol·licitants hauran de presentar el resultat d'un dels següents exàmens oficials que l'IBEI reconeix per demostrar els coneixements d'anglès:

  • TOEFL: mínim de 90 iBT o 550 en paper (codi IBEI: 6567)
  • IELTS: 6.5 o més
  • Cambridge Advanced Certificate o Cambridge Proficiency: A-C 

Màster en Relacions Internacionals bilingüe o part-time

Fletxa avall

Per poder cursar el Màster en Relacions Internacionals en la modalitat bilingüe o part-time, has de tenir un nivell avançat tant d’anglès com d’espanyol, ja que les classes podran ser impartides en els dos idiomes, indistintament.

Anglès

Has acreditar un nivell alt d'anglès. Per fer-ho, hauràs de presentar el resultat d'un dels següents exàmens oficials que demostri els teus coneixements d'anglès. 

  • TOEFL: mínim de 80 a Internet o 550 en paper (codi IBEI: 6567)
  • IELTS: 6.0 o més
  • Cambridge Advanced Certificate: A-C o First Certificate: A-B

Estaràs exempt d’aquest requisit en els següents casos:

  • Si la teva llengua materna és l’anglès.
  • Si has obtingut el títol universitari en un país on l'anglès és idioma oficial.
  • Si has cursat un mínim d'un any d'educació superior en un país de parla anglesa (Austràlia, Canadà, Estats Units, Irlanda, Regne Unit, Nova Zelanda) o has completat el títol universitari en anglès en qualsevol país de la Unió Europea, Islàndia, Noruega, Suïssa o Turquia.

Castellà

Pel qua fa al castellà, hauràs de demostrar que tens com a mínim el nivell intermedi (B2) del Diploma del Español como Lengua Extranjera DELE o SIELE (http://diplomas.cervantes.es).

Estaràs exempt d’aquest requisit en els següents casos:

  • Si la teva llengua materna és el castellà.
  • Si has cursat un mínim d'un any d'educació superior en un país de parla hispana.
  • Si s'ha completat una llicenciatura en els àmbitsde Filologia Hispànica o Estudis Hispànics.